Téli Tárlat - Expoziţie De Iarnă



In data de 9 ianuarie a debutat traditionala expozitie fotografica de iarna a Fotoclubului din Targu Mures, in Casa Bernady, de pe str. Horea. Interesant este ca in aceasta expozite sunt prezentate cadre realizate in anul precedent de membrii fotoclubului, cadre inca ne-expuse altundeva ... Ceea ce a diferit anul acesta, de anul precedent, a fost ca si eu am avut 4 cadre atarnate pe perete... nu e mare lucru, dar sper ca prin acest debut al noului an, sa am sansa ca sa-mi fie acceptate lucrarile fotografice in diverse expozitii. Daca nu.. asta e! mai incercam si la anul!

Deschiderea expozitiei a fost una fara mare tam-tam, s-a amintit ca acum170 de ani, intr-o sesiune a Academiei Franceze, in data de 7 ianuarei, 1839, au fost prezentate prima oara, "imaginile desenate cu lumina", inventia lui Louis Daguerre .
Bun, nu are sens sa lungesc vorba, educatia culturala e accesibila via google, asa ca nu-mi ramane decat sa va arat ce cadre am indraznit sa atarn si eu pe perete, si sa va doresc vizionare placuta la slideshow...







5 comentarii:

Anonim | 17 ianuarie 2009 la 00:10

Cadrele 2 si 3 sunt superbe.
Iti doresc multa bafta pe viitor, Zsigmond.

hajdu tamás | 17 ianuarie 2009 la 16:27

ugyes :)

Eugen Belivac | 17 ianuarie 2009 la 18:26

Felicitari, Zsigmond! Si la cat mai multe reusite de acest gen!

Zsigmond Bathori | 17 ianuarie 2009 la 22:51

mersi de urari! Sa fie! :)

Alex Hash | 18 ianuarie 2009 la 17:59

Mie imi plac toate, dar poate cel mai interesant cadru dupa parerea mea e ultimul, pentru ca pare decupat dintr-un ziar. Titlul pozei e ales perfect, pentru ca cel putin mie, poza imi da un aer de duminica, o discutie intre batraneii care s-au intalnit la piata, la cumparaturi.

Superbe pozele, tine-o tot asa. Succes pe mai departe.

Trimiteți un comentariu

ZOO Portraits