2008 A avea sau nu BLOG?

Fenomenul BLOG e unul interesant zic eu, doar ca pe mine nu prea ma pasioneaza. Da, sunt o persoana comoda ce nu prea e impresionat de multe lucruri si a conduce serios un BLOG pare o treaba ce implica mai multi neuroni, dacat a iesi in lume si a constata cu ochii proprii cum societatea din jurul tau se transforma... Am evitat folosirea cuvantului "dezvolta" din motiv ca manifestarile unor indivizi in jurul meu deseori ma face sa cred ca as fi intr-o siguranta mai desavarsita intr-un copac, alaturi de rudele noastre distante.
Mi-am propus sa am cel putin 4 postari pe acest an! Credeti-ma, am cantarit destul de serios alegerea acestei cifre. Daca cumva nu reusesc sa improspatez continutul BLOG-ului, decat cu 2 posturi pe an, am indeplinit proiectul in proportie de 50%. Lucru bun de altfel, zic eu. Dar in caz ca reusesc 6-8 postari pe an, ma pot mandri de indeplinirea sarcinii propuse si poate, voi simti nostalgicul vant al pionieratului de odinioara cand realizarile fara fond atrageau merite inutilizabile.
Si cum primul post cere si ceva imagini introductive despre persona mea, va raman dator la urmatoarea aparitie ... Keep the faith!

5 comentarii:

Alex Mazilu | 21 februarie 2008 la 08:27

Neata!
Sper sa nu te fi ofensat faptul ca am zis pe blogul meu ca nu am auzit de tine...insa mutumindu-mi :) am inteles ca nu!
Tine-o tot asa!
http://alexmazilu.blogspot.com

Unknown | 20 martie 2008 la 22:29

ptiu, drace.
pentru mine cel mai tare a rezonat ideea asta " ..si invocand diverse scuze de autoconvingere.."
probabil pentru ca m-am gasit in postura asta de multe ori.
Poti scrie la fel de des pe cat de des faci poze, pentru ca nu o faci rau.

BlacKat | 30 iunie 2008 la 19:28

Din ce am citit pe FT si aici observ ca iti este foarte greu sa te exprimi din motive de autocenzura si lipsa de timp, probabil.
Imi plac fotografiile postate pana acum, sper sa vad mai multe anul acesta.
Gambatte Kudasai!

Anonim | 17 noiembrie 2008 la 19:59

Statit linistit, blogareala nu-i treaba complicata, doar logoree sa ai ca sa se rezolva si postarile si tot.

Pe de alta parte, si eu am fost tomita necredincioasa in ceea ce priveste blogul, insa faptul ca imi doream sa pastrez "niste treburi niste chestii", exact treburile de care ramai impresionat (ca de alea de care raman scarbita incerc sa scap cat mai repede), m-a determinat sa creez un spatiu personal. Ma rog, am avut vreo doua pana acum, create din motivele gresite, dar asta-i alta poveste.

De asemenea, de la dumneavoastra mi-as dori o activitate fotografica pe blog mai intenesa, pentru ca v-am ochit de pe Softpedia, unde intru sa admir ce se mai posteaza, ce se mai castiga pe la nu stiu ce concursuri, si imi plac tare mult!

O seara frumoasa!

Anonim | 17 noiembrie 2008 la 20:01

imi plac tare mult fotografiile pe care le puneti la diferitele topicuri de la critica- tocmai admir doua foto de la Portrete. :P

Trimiteți un comentariu

ZOO Portraits